Erveweg 11

Beschrijving

Buitengewoon vergaderen? Buiten vergaderen is bij ons heel gewoon.

Erveweg 11 in Welsum is een kleinschalige informele locatie die voor uw vergadering, cursus, training, lezing of teambijeenkomst bijzondere mogelijkheden biedt.
Het pand is duurzaam gebouwd, wordt duurzaam geŽxploiteerd en heeft een moderne inrichting met een natuurlijke uitstraling. Het staat naast een voormalige IJsselhoeve uit 1905.
De grote natuurrijke tuin met kikkerpoel en bloemrijk hooiland geeft sfeervolle meerwaarde aan de locatie, ter onderbreking van uw bijeenkomst wandelt u zo de natuur in.
Hier vindt u de rust en ruimte voor een succesvolle bijeenkomst!

Duurzaam vergaderen
Ons pand is gebouwd met duurzame materialen (zoals Douglas hout van de Veluwe) en wordt verwarmd met een houtpelletkachel. We gebruiken regenwater om de toiletten te spoelen en zonnepanelen om electriciteit op te wekken. En, gasten kunnen hier hun elektrische of hybride auto - gratis - opladen aan onze laadpaal.

Vergadercapaciteit
De totale vergadercapaciteit is 18 personen. Door de flexibele meubels en de beschikbaarheid van een grote en kleinere vergaderruimte kan een vergaderopstelling op maat worden samengesteld. Onze grote groepsruimte biedt maximaal 18 zitplaatsen en heeft een beamer en presentatiewand. De kleinere vergaderkamer biedt ruimte aan 6 tot 8 personen.
Uw bijeenkomst kan hier natuurlijk ook in de open lucht plaatsvinden. Op ons terrein staan meerdere tafels en stoelen klaar.

Door de ligging op een groot eigen terrein en het exclusieve gebruik bent u verzekerd van rust en privacy. U beschikt over een eigen pantry met keukentje en toiletten.
Beide vergaderruimtes hebben draadloos internet en airconditioning, er kan - zonder extra kosten - gebruik worden gemaakt van een beamer, printer en flipover.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.