Erveweg 11

Facilliteiten

Vergaderruimte
Deze ruimte is circa 4,5 bij 7 meter groot. Er staan 6 verrijdbare en opklapbare tafels met 12 stoelen. Naar wens zijn hier 6 stoelen bij te plaatsen. De grote brede ramen bieden uitzicht op het natuurrijke erf met kikkerpoel. Het aansluitende vergaderterras is bereikbaar via de terrasdeuren aan de achterzijde van het pand.
Deze ruimte heeft airconditioning, een presentatiewand met beamer en WIFI.

Vergaderkamer
Deze kamer is circa 3,5 bij 4,5 meter groot. Er staat een vaste ovale vergadertafel met 6 stoelen. Naar wens zijn  stoelen bij te plaatsen zodat er zitruimte is voor maximaal 8 personen. Een groot raam biedt uitzicht op de binnentuin. Deze kamer heeft airconditioning en WIFI.

Pantry
De eigen ingang van de vergaderruimtes geeft allereerst toegang tot de pantry. Hier is een balie (voor koffie- en thee) en een toiletgroep.

Buitenterrein
Onze grote natuurrijke tuin is ruim één hectare groot en heeft rondom een wijds uitzicht. Er is een grote kikkerpoel vol waterinsecten, kikkers en salamanders. In het bloemrijke hooiland met wilde planten zoemt het van de insecten.
Na een wandeling over ons terrein kunt u met een frisse blik verder met uw activiteit.

Overnachten
In onze directe omgeving zijn meerdere kleinschalige Bed & Breakfast accommodaties zodat het mogelijk is een meerdaags arrangement te boeken.